fbpx

Kontakta oss

Tandläkarhuset är en modern mottagning i nybyggda lokaler, med den senaste utrustningen och bra för dig.

Mottagningen ligger nära Coop Forum i centrala Enköping. Det går bra att parkera på Pausparkeringen, närliggande gator samt 3 timmars fri parkering med p-skiva utanför Coop Forum. Kliniken är helt och hållet tillgänglighetsanpassad och ligger på markplan. Vår målsättning är  alltid. SEO

Adress

Kryddgårdsgatan 21A
749 35 Enköping

E-post

info@entand.se

Telefon

0171-42 81 60

Öppettider

Mån-Tis 8.00-17.00
Ons 8.00-15.00
Tors 8.00-18.00
Fre 8.00-15.00

Din tandläkare i Enköping

(4,9/5) enligt omdömen på Facebook
5/5
Katarina Johansson
Katarina Johansson
Läs mer
Bättre tandläkarmottagning får man leta efter! Och deras käkkirurg som kommer till dom är toppen. Jag lider av tandvårdsrädsla och fick ett himla bra bemötande och kände mig trygg och väl omhändertagen.
Charlotte Linnér
Charlotte Linnér
Läs mer
Har inte varit hos någon tandläkare på flera år då jag har en enorm skräck för vad jag än måste göra där. Räcker att komma in i väntrummet så får jag panik. Men här tog de sig tid att prata lugnande när jag kom in. Fick träffa en otrolig tandläkare och underbar sköterska. Känns verkligen att jag hittat rätt. Kan nog inte finnas ett bättre ställe att gå till!
Anne Mörck
Anne Mörck
Läs mer
Det finns en känsla hos er som gör mig glad. Välkomnande, personlig och proffsig.Trodde ALDRIG att jag skulle "gilla att gå till tandläkaren" - men ni har lyckats fixa det. Tack!!

Kontakta oss

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.