fbpx

Kampanj undersökning 499:-

Just nu erbjuder vi en rabatterad undersökning

Erbjudandet gäller endast för nya patienter. Inkluderar röntgenbilder, diagnostik, mindre mängd tandstensborttagning ingår. Kostnadsförslag lämnas vid behov av större mängd tandstensborttagning eller om det behöver göras annan behandling.

Tandvårdsstödet

Tandvårdsstödet är ett bidrag som gör tandvården billigare. Det gäller för alla vuxna som är folkbokförda i Sverige och består av 3 delar. 

Allmänt tandvårdsbidrag ATB

Det allmänna tandvårdsbidraget kan användas som delbetalning för din tandvård. Årligen, den 1 juli, får du ett tandvårdsbidrag som kan sparas upp till två år. Är du 23-29 år eller över 65 år får du 600:- per år. Är du 30-64 år: får du 300:- per år.

Högkostnadsskyddet

Högkostnadsskyddet är ett bidrag som gör att du bara behöver betala en del av kostnaden själv vid större behandlingar. Det gäller för kostnader som överstiger 3000:- under en ersättningsperiod.

Särskilt tandvårdsbidrag STB

För dig som har en sjukdom eller funktionsnedsättning som påverkar tänderna kan du ha ökat behov av tandvård och rätt till detta bidrag. Du kan läsa mer om detta på Försäkringskassans hemsida.

Räntefri delbetalning

I samarbete med Resurs bank kan vi hjälpa dig med upp till 24 månaders räntefri delbetalning.

Du kan delbetala din tandvård upp till 50 000:- räntefritt upp till 24 månader. Sedvanlig kreditprövning görs på plats. Det enda som tillkommer är en startavgift och månatlig aviavgift. Kontakta oss för mer information eller fråga oss när du kommer på ett besök.

Prisexempel

Nedan följer ett par prisexempel. Dessa tar inte hänsyn till ditt ATB eller högkostnadsskydd då vi inte har tillgång till denna information förrän du registrerat dig som patient. I de flesta fall är kostnaden lägre om högkostnadsskyddet träder in.

Undersökning 499:- kampanj för nya patienter (ord. pris 865:-)

Konsultation för tandimplantat kostnadsfritt

Konsultation för tandreglering med Invisalign kostnadsfritt

Akutbesök 410:- (kostnad för behandling tillkommer)

Lagning 595-1990:- (beroende på svårighetsgrad, storlek, tandposition m.m.)

Rotfyllning 3325-6550:- (beroende på svårighetsgrad, antal rotkanaler m.m.)

Porslinskrona 4395-7740:-

Vanlig tandborttagning 1320-1950:- (beroende på svårighetsgrad, läge m.m.)

Tandborttagning som kräver operation 3060-4990:- (beroende på svårighetsgrad, läge m.m.)

Kontakta oss

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.