fbpx

Tandblekning

Ett enkelt och skonsamt sätt att få ljusare och vitare tänder

Tandblekning i formgjutna blekskenor med blekmedlet Whiteness Perfect i 10-14 dagar ger ett mycket bra resultat. Blekmedlet innehåller karbamidperoxid som inte skadar tänderna. Gamla missfärgade och slitna lagningar, så väl som gamla porslinskronor, bleks inte och dessa behöver allt som oftast bytas ut efter avslutad blekning för att få ett snyggt helhetsresultat. 

För dig som redan har ljusa tänder och vill prova på blekning finns produkten Opalescence Go som är färdiga skenor med blekmedel för engångsbruk. Oftast räcker ett kit om 3-4 skenor för att se om du får önskat resultat, i annat fall är formgjutna skenor att rekommendera.

Många undrar om tandblekning under graviditet och amning – eftersom inga vetenskapliga studier har utförts avseende säkerheten vid tandblekning under graviditet är rekommendationen att avstå från tandblekning under graviditet eller amning.

Tandblekning med våra beprövade blekmedel gör ingen skada på tänderna. Under tiden som du bleker tänderna kan du uppleva ilningar eller isningar från tänderna, men det är ovanligt och övergår i så fall när du slutat bleka. Tandköttet kan bli irriterat av tandblekningsgelen och därför är det viktigt att tandköttet inte är inflammation innan tandblekningen påbörjas.

Pris på tandblekning

Vi erbjuder fast pris på tandblekning med individuella blekskenor och blekgul

Just nu har vi kampanj för tandblekning som görs hemma för endast 3500:-. Blekskenor, blekmedel och vanlig undersökning ingår. Undersökning måste alltid göras innan tandblekning sker. Priset är efter ev avdrag för ATB och inkluderar ej tandstensborttagning eller rengöring, borttagande av missfärgningar.

Vid undersökningen görs först en bedömning av samtliga tändern för att se om det är lämpligt att utföra tandblekning och om resultatet kan bli bra. Man bedömer även fyllningar och kronor eftersom dessa inte bleks så kan egna tänderna bli ljusare än dessa.

Vi undersöker även för att se om det finns tandsjukdomar som först måste behandlas innan tandblekning kan ske.

Tandköttet måste vara friskt, det får inte finnas hål som är klagade och inte heller infektioner i tänderna.

Resultatet beror mycket på dina tänders uppbyggnad, t.ex. kan tunn emalj eller dentin påverka resultatet. God munhygien så väl som konsumtion av dryck eller mat som missfärgar tänderna. T.ex. kaffe, vin eller te.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.